2. jun, 2015

Når virkeligheten gir deg en vekker

Etter 4 måneder med sikring av gjerder, viste Lilletass at det der kunne jeg ha spart meg. Jeg var endelig fornøyd med resultatet, og ponnien hadde holdt seg på plass i 2 uker, da jeg fikk beskjed på søndag om at han var utenfor igjen. Med nøyaktig en uke til innleggelse på Modum, bestemte jeg meg for å avslutte gjerdeprosjektet og finne en annen plass til hesten. Jeg var fantastisk heldig, og fant et sted med sauegjerder og en veldig snill hest som ville ha selskap. Der tror jeg Tass kommer til å trives, og jeg kan slappe mer av.

Jeg er allikevel veldig lei meg for at Tass ikke kan bo på den flotte utegangen på Dalene 33. Der var det perfekt, med mye skog og bakker, gode hus, drenerte områder med grus og enkel gjennomgang bort til beitet. Han og Tutta, den nye hesten, var dessuten begynt å finne hverandre. Men noen ganger krever virkeligheten noe annet enn drømmene.

Hvorfor er det forresten mange som tror at utegang betyr at dyra alltid er ute? Utegang er bare et annet ord for løsdrift, hvor hestene selv velger når på døgnet det passer best å være ute! Husene skal være tilrettelagt på en sånn måte at alle dyra får brukt dem slik de ønsker, også de svakeste. 

Nyeste kommentarer

01.11 | 12:39

Kids

03.10 | 16:57

Village

01.10 | 14:02

Consultant

21.09 | 00:08

channels

Del denne siden