12. sep, 2015

Framgang i motbakke

Nå er det omtrent tre uker siden jeg kom hjem fra trinn 1 i behandlingen på Modum Bad. Jeg merker stor forskjell på meg selv, hvordan jeg takler hverdagen og hvordan jeg ser på framtiden. Jeg har fått mer tro på meg selv, og på at jeg kommer til å oppnå det jeg ønsker videre i livet. Heldigvis får jeg god oppfølging fram mot trinn 2, som starter i slutten av februar. 

Noe av det beste ved Modum Bad, er for meg hesteterapien, eller Hestesentrert Psykoterapi, som det heter. Der utnytter de det alle hestemennesker allerede kjenner så godt til, nemlig hestens evne til å leve her og nå, og den tydelige, men litt vare måten å kommunisere på, som er så god med hesten. 

Jeg er så heldig å ha min egen "hesteterapeut", Lilletass. Han er seg selv, uansett om jeg har en god eller dårlig dag, og han viser meg tydelig hva han trenger, og også at han vet hvordan jeg har det til en hver tid. Det har ingenting for seg å late som overfor et dyr, de leser hvordan du har det, ikke hvordan du prøver å virke utad. Slik kan han hjelpe meg å være mer ekte, være meg selv og ikke forstille meg, noe som kanskje er min største utfordring. 

Dette er en spennende vei å gå, veldig tung til tider, men veldig spennende.

Nyeste kommentarer

01.11 | 12:39

Kids

03.10 | 16:57

Village

01.10 | 14:02

Consultant

21.09 | 00:08

channels

Del denne siden