24. feb, 2016

Moro med triksetrening

I dag har Lilletass virkelig vist at han har talent på sin egen morsomme måte. Jeg har ikke vært særlig motivert til å trene på veldig lenge, så det eneste vi har gjort, er å gå turer et par ganger i uka for å holde kondisen vedlike. Men i dag ble jeg overtalt av en ponni som gikk pent ved foten hele tiden mens jeg gikk fram og tilbake i luftegården for å gi halm og rydde litt. Da kunne jeg ikke motstå han, så jeg henta target'en, godbiter og kjegler, og tok han med inn på et annet inngjerdet område.

Først litt fri ved foten. Litt for ivrig i begynnelsen, men etter et par perfekte fremadsendinger og ditto piruetter, prøvde vi igjen, og denne gangen satt det. Springmars var han også litt for ivrig til, og forsvant foran meg. Da benytta jeg anledningen til å øve på galopp, og den tok han jammen flere ganger.

Slalåm mellom kjeglene gikk over all forventning. Han bare fortsatte og fortsatte, og de fleste gangene i trav. En gang glemte han å svinge rundt dem ordentlig, men det var bare å prøve igjen, så var det i boks. Kjempefornøyd miniponnimamma i dag! 

Nyeste kommentarer

01.11 | 12:39

Kids

03.10 | 16:57

Village

01.10 | 14:02

Consultant

21.09 | 00:08

channels

Del denne siden